Benefiční koncert

28.03.2018 20:16

V neděli 25. 6. v 19 hodin pořádala naše organizace v kostele svatého Martina benefiční koncert na podporu výstavby komunitního centra v Pusté Polomi.

Vystoupil orchestr ministra zemědělství Mariana Jurečky. Zazněly skladby z doby baroka po součástnost, proložené průvodním slovem Mariana Jurečky. Zaplněný chrám pak mnohokrát odměňoval výkovy hudebníků dlouhotrvajícím potleskem. Na poděkování aktéři koncertu dostali drobné dárky a pan ministr hejno deseti housátek jako vzpomínku na pobyt v obci, jejích patron je svatý Martin svatý, v jehož životě hrála husa zvláštní roli. Po koncertě pak byla s panem ministrem v místní restauraci beseda o zemědělství, blížicích se volbách a o dalších tématech.

Bezprostředně po koncertu se vybralo 30 630 Kč a mnozí účastníci přislíbili příspěvek převodem na ůčet výstavby.

Všem, kteří příspěli na výstavbu komunitního centra, pomohli zorganizovat celou akci a v neposlední řadě samotným hudebníkům patří velké poděkování.